The Dolly Dots

'Do you wanna wanna' with the Dolly Dots

De populaire 6 koppige meidengroep de Dolly Dots beleefde hun grootste successen in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Ze scoorden vele hits. Voornamelijk in Nederland maar ook elders in Europa en zelfs in Japan waren ze succesvol.

Naast de vele hits met een hoog ‘meezing-gehalte’ was een van de hoogtepunten van hun carrière  een eigen tv-serie in 1984.

De muziekstijl van de Dolly Dots laat zich het best omschrijven als vrolijke en energieke up-beat-dance-pop. De melodische lijnen, vergezeld door energieke ritmische ondersteuning, lenen zich hierbij  uitstekend voor pakkende meerstemmigheid.


WAT GA JE DOEN?

In deze mini-cursus ga je direct meerstemmig aan de slag met een medley van grote  Dolly Dots – hits als Tell it all about boys, Radio, Hela-di-ladi-lo, P.S, S.T.O.P, Do you wanna wanna, Do wah diddy diddy, All the roses, Don’t give up, She’s a liar, Leila the queen of Sheiba en Love me just a little bit more.


WAT MOET JE KUNNEN?

De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring in zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Vrijdag - 10.30-11.30 uur
10-05, 17-05, 24-05, 21-06 en 28-06-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.