Queen

'Don't stop me now' with Queen

De Engelse popgroep Queen – opgericht in 1970 – is met recht een van de meest succesvolle bands ter wereld te noemen met meer dan 300 miljoen verkochte albums.

De muziek kenmerkt zich door gelaagde en catchy rock-arrangementen. Door sterke meerstemmige harmonieën en stevige liveoptredens.

Frontman Freddie Mercury is ongetwijfeld een van de grootste rockartiesten van de afgelopen eeuw met zijn flamboyante voorkomen, zijn theatrale performances en zijn krachtige en oprechte tenorstem.


WAT GA JE DOEN?

In deze mini-cursus ga je direct meerstemmig aan de slag met een medley van grote Queen- hits als Bohemian Rhapsody, Somebody to love, Crazy little thing called love, Don’t stop me now, We will rock you, Another one bites the dust, Radio Ga Ga, Who wants to live forever en I want it all.


WAT MOET JE KUNNEN?

De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring in zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marco Hoving
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Donderdag - 20.40-21.40 uur
14-02, 21-02, 07-03, 14-03 en 21-03-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.