Groepslessen

In een groep zingen is leuk en leerzaam want je leert niet alleen zelfstandig maar ook van elkaar.

Als je je wilt inschrijven voor een groepsles doe je eerst een Individuele proefles, een Kijk – en Doeles of een Kennismakingsworkshop.

Bij Zangschool Rotterdam zijn verschillende soorten groepslessen voor kinderen mogelijk. Klik op een van hieronder staande links of  fotoblokken onderaan de pagina voor de praktische informatie bij de groepsles van je keuze:

Om alle kinderen voldoende aandacht te kunnen geven in hun zang-technische – en muzikale ontwikkeling worden de groeps-zanglessen bewust klein gehouden.

De groeps-zanglessen vinden wekelijks plaats gedurende het hele seizoen van september t/m juni. In de maand januari zijn er geen lessen. Je kunt je gedurende het hele seizoen inschrijven. Zodra er minimaal 4 kinderen zijn start er een nieuwe groep. Er zitten nooit meer dan 12 kinderen in een groep.

Aan de Musicalklassen en het Kidskoor kunnen alle kinderen meedoen (mits geen stemproblemen). Voor de Talenklas doe je eerst een toelatingsauditie in de vorm van een individuele zangtechnische stem – en muzikaliteitstest.

 

 

‘If you cannot teach me to fly, teach me to sing’ (James Matthew Barrie)