Groepslessen

In een groep zingen is leuk en leerzaam want je leert niet alleen zelfstandig maar ook van elkaar.

Als je je wilt inschrijven voor een groepsles doe je eerst een Individuele proefles, een Kijk – en Doeles of een Kennismakingsworkshop.

Bij Zangschool Rotterdam zijn verschillende soorten groepslessen zingen voor kinderen mogelijk. Klik op een van hieronder staande links of  fotoblokken onderaan de pagina voor de praktische informatie bij de groepsles van je keuze:

Om alle kinderen voldoende aandacht te kunnen geven in hun zang-technische – en muzikale ontwikkeling worden de groeps-zanglessen bewust klein gehouden.

De groeps-zanglessen vinden wekelijks plaats gedurende het hele seizoen in verschillende lesblokken. Je kunt je gedurende het hele seizoen inschrijven voor één of meerdere lesblokken. Bij inschrijving voor het gehele seizoen ontvang je korting op de totale prijs.

Aan de Musicalklassen en het Kidskoor kunnen alle kinderen meedoen (mits geen stemproblemen). Voor de Talenklas doe je eerst een toelatingsauditie in de vorm van een individuele zangtechnische stem – en muzikaliteitstest.

 

 

‘If you cannot teach me to fly, teach me to sing’ (James Matthew Barrie)