Abba

'Thank you for the music' with Abba

ABBA is met recht een van de meest succesvolle bands ter wereld te noemen met meer dan 200 miljoen verkochte albums

Het succes begon voor ABBA toen ze in 1974 het Eurovisie Songfestival wonnen met het nummer ‘Waterloo’.

Vanaf dan is Abba niet meer weg te denken uit de geschiedenis van de popmuziek. Ze domineerden met een ongekend aantal hits de gehele jaren ’70 en het begin van de jaren ’80.

Nog steeds spreekt Abba enorm tot de verbeelding.
Zeker nu onlangs is aangekondigd dat ze weer bij elkaar zijn en al enkele nieuwe nummers hebben opgenomen die eind 2018 zullen verschijnen.


WAT GA JE DOEN?

In deze mini-cursus ga je direct meerstemmig aan de slag met een medley van grote Abba-knallers als ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money’, ‘Mamma Mia’, ‘I do I do I do’, ‘Ring Ring’, ‘The winner takes it all’, ‘Fernando’, ‘Does your mother know’, ‘Chiquitita’ en ‘Voulez Vous’.


WAT MOET JE KUNNEN?


De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring in zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4-15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata tijden
Zaterdag - 15.10-16.10 uur
16-02, 23-02, 09-03, 16-03 en 23-03-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.