Belten

Het `Engelse woord ‘to Belt’ betekent letterlijk ‘het uitroepen’ of ‘uithalen’.

Het is kort samengevat ‘heel hard en hoog zingen’. Dit doe je natuurlijk alleen wanneer er tekstinhoudelijk een duidelijke noodzaak is. Het zijn vaak de hoogtepunten in een lied die worden gebelt. Het zijn de hoge, harde, lange en scherpe uithalen in een lied. Het is extatisch en verblijdend om naar te kijken en te luisteren. Het is echter nog veel verslavender en bevrijdender om het zelf te kunnen doen!

De zangtechniek Belting is de laatste jaren steeds belangrijker en geliefder geworden en komt veel voor in o.a. popmuziek en musical.

Goed kunnen belten vraagt om een specifieke zangtechniek. In deze cursus ga je aan de slag met alle zang-technische ingrediënten die nodig zijn om op een gezonde en efficiënte manier te kunnen belten. Aan het einde van de cursus begrijp je wat je vooral wel en niet moet doen als je wilt belten en heb je dit leren toepassen.


Praktische Informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Zaterdag - 10.00-11.00 uur
22-06, 29-06, 06-07, 13-07 en 20-07-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.