Duo-lessen en Triolessen

Zing je graag samen of heb je plannen om een ​​zanggroep op te zetten? Wil je graag meerstemmig zingen of wil je coaching hierbij? Wat ook je doel is om in groepsverband te zingen; elk niveau, van beginner tot ver gevorderd is welkom.

Tijdens de eerste les – de proefles – wordt in overeenstemming met je wensen en mogelijkheden een plan op maat gemaakt. Voor de een kan dat zijn om je meerstemmigheid te professionaliseren en je zangtechniek op een hoger niveau te brengen. Een ander wil vooral veel plezier ervaren aan het samen meerstemmig zingen.

Alles is mogelijk met als allerbelangrijkste; Plezier in zingen en werken vanuit een ontspannen sfeer staan voorop. 

Ieder seizoen vinden twee reguliere leerlingenuitvoeringen plaats in Podium Grounds. Hier heb je de mogelijkheid om jezelf met je duo of trio te presenteren aan het publiek. Dit is uiteraard niet verplicht en gaat altijd in goede overleg met je docent.

Tijdens de proefles wordt een persoonlijke stemanalyse van je stem gemaakt en een werkplan. Als jullie allemaal een proefles hebben gevolgd kan 1 van jullie de lessen online boeken. Je kiest zelf hoe lang je les duurt en hoe vaak jullie les willen.

 

 


Praktische Informatie

Lesdagen
Maandag t/m Zaterdag
Lestijden
Maandag t/m Donderdag - 09.30-22.30 uur
Vrijdag & Zaterdag - 09.30-18.00 uur
Lesduur
50 of 60 minuten per les
Aantal lessen
minimaal 1, maximaal vrij
Kosten Duolessen
50 min. = € 34,- per persoon per les
60 min. = € 40,50 per persoon per les
Kosten Triolessen
50 min. = € 29,- per persoon per les
60 min. = € 35,50 per persoon per les
Docenten
Maandag - Tom Verburg
Dinsdag - Joey von Grumbkow & Koosje Sekreve
Woensdag - Lisa van Arend & Marga Zwirs
Donderdag - Marco Hoving & Egle Petrosiute
Vrijdag - Tom Verburg & Marga Zwirs
Zaterdag - Koosje Sekreve & Tom Verburg

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je lessen online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.