Proefles

Je ontvangt een persoonlijke stemanalyse, een werkplan en een advies

Tijdens de proefles maak je kennis met de hoofddocent, met het gebouw en met onze werkwijze. Je doet een aantal zangoefeningen aan de piano en je hoeft hiervoor niets voor te bereiden. We onderzoeken tijdens de proefles vooral je stem-technische mogelijkheden en je muzikaliteit.

We doen er tevens alles aan om je op je gemak te stellen omdat we als geen ander weten hoe spannend zingen in je eentje kan zijn.

Aan het einde van deze proefles zullen we je op een heldere en inzichtelijk manier uitleggen wat we hebben onderzocht. Tijdens de proefles kun je alles vragen wat je wilt weten en zullen we je advies geven over een eventueel vervolg.

* Let op: Heel soms komt het voor dat de docent je doorverwijst naar een KNO-arts voor nader onderzoek. Dit is het geval wanneer het (sterke) vermoeden bestaat dat de stem ongezond is. In dat geval willen we eerst medische zekerheid hebben voordat het mogelijkheid is om verdere lessen te volgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in dat geval eerst een traject doorloopt bij een logopedist en/of arts en daarna pas begint met je zanglessen.

'Aan het einde van de proefles krijg je een uitgebreide en heldere analyse van jouw stem'

Praktische Informatie

Lesdagen Individuele Proefles
Woensdag, Vrijdag en Zaterdag overdag
Lesdagen Kennismakingsproefles
Woensdagavond - maximaal 5 volwassenen
Lesduur
30 min.
Docent
Marga Zwirs
Kosten
€ 25,-
40 % kortingsactie = € 15,- (informeer naar de mogelijkheden)

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je akkoord bent met het ontvangen van een factuur en deze hebt betaald is je inschrijving definitief.