Kinderfeestje

Er is er een jarig hoera, hoera......

Hallo jarige!
Wil je iets leuks en origineels doen tijdens jouw kinderfeestje? Wat denk je van een zangles als kinderfeestje? Vier bij ons je verjaardag in de vorm van een supergezellige groepszangles samen met je vrienden en vriendinnen!


Hoe een zangles als kinderfeestje werkt? Eerst zingen we met z’n allen in – de ‘warming-up’ – en daarna oefenen we een vrolijk meerstemmig lied wat zo aanstekelijk is dat je het na je verjaardagszangles de rest van de week niet meer uit je hoofd krijgt.

Je krijgt een filmpje te zien over hoe je stembanden eruit zien aan de binnenkant. Daarna doen we een aantal grappige en interessante oefeningen om te onderzoeken wat je eigenlijk allemaal kunt met je stem zonder dat je het zelf weet.

Aan het einde van je verjaardagszangles ontvangt jij samen met al je vrienden en vriendinnen een vrolijke ballon, een deelname-certificaat en een kortingsvoucher voor een individuele proefles. Deze kun  je aan je vader, moeder of misschien wel aan je opa of oma geven maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker zelf houden.

Tijdens de laatste 5 tot 10 minuten van de les mogen pappa’s, mamma’s en andere familieleden ook in de les komen om mee te zingen of om het eindresultaat te komen beluisteren, te filmen en/of te fotograferen.


Praktische Informatie

Leeftijd
6 t/m 12 jaar
Dagen
Maandag t/m Zaterdag
* Tijdens schoolvakanties zijn we gesloten
Tijden
in overleg
Lesduur
60 minuten
Kosten
€ 8,- per kind t/m 7 kinderen
Daarna € 5,- per extra kind.
Aantal kinderen
6-12

Kinderfeestje aanvragen