Workshop ‘Smartlappen zingen’

De enorm gezellige workshop ‘Smartlappen zingen’ is uitermate geschikt voor teambuildingsactiviteiten, familiefeesten, luchtige bedrijfsuitjes, vriendinnen en/of vriendenactiviteiten en vrijgezellenbijeenkomsten.

Smartlappen zijn herkenbaar, meeslepend, gemakkelijk mee te zingen vanwege hun vaak pakkende refreinen, vol patos en sentiment maar vooral aanstekelijk en verbroederend.

Liederen met een lach en een traan en natuurlijk met de bekende ‘snik’ in de stem en het veelal volle vibrato. Liederen over armoede, ziekte, moeders, stervende kinderen, jaloezie en haat. Liederen over verdriet om weggelopen liefdes, bedriegende echtgenoten, afwezige vaders en eenzaamheid worden uit volle borst meegezongen.

'Lekker lallen met z'n allen werkt bevrijdend en verbroederend'

Tijdens deze workshop warmen we eerst op. Daarna gaan we aan de slag met een aantal korte energieke technische stemoefeningen toegespitst op het gebruik van je zangstem tijdens de smartlap.

Na de opwarming en de zang-technische oefeningen zingen we een aantal wisselende (meerstemmige) overbekende smartlappen uit het repertoire. Denk aan Andre Hazes, Ciske de Rat, Willy Alberti, Corry Konings en De Zangeres zonder naam.


Praktische informatie

Cursusduur
1,5 uur
Aantal deelnemers
3 - 100
Kosten 3 t/m 10 personen
€ 125,- (excl. 21% btw, incl. koffie/thee)
Kosten 11 t/m 15 personen
€ 165,- (excl. 21% btw, incl. koffie/thee)
Kosten 16 t/m 20 personen
€ 200,- (excl. 21% btw, incl. koffie/thee)
Kosten 21 t/m 50 personen
€ 275,- (excl. 21 % btw en evt. huur piano, versterking en externe locatie)
* Let op: Alleen mogelijk op een externe locatie
Kosten 51 t/m 100 personen
€ 350,- (excl. 21 % btw en evt. huur piano, versterking en externe locatie)
* Let op: Alleen mogelijk op een externe locatie

Workshop aanvragen

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de workshop online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.