Leerlingenuitvoering

Omdat het natuurlijk heel leuk is om tijdens je zangles ergen naartoe te werken, vinden er verschillende soorten leerlingenuitvoeringen per seizoen plaats. Een bonte stoet van solozangers, kindergroepen, volwassenengroepen, beginnend en gevorderd talent laat op het podium zien en horen waar ze aan gewerkt hebben. Meedoen aan een leerlingenuitvoering is bij ons niet verplicht maar wel gewenst.

De cursisten die meedoen aan de groepslessen presenteren zich altijd tijdens de reguliere uitvoering. Wanneer je individuele zanglessen, duolessen – of triolessen volgt gaat dit in goed overleg met je ‘eigen zangdocent’.

Naast de reguliere leerlingenuitvoering en de Jong-talentpresentatie zijn er een aantal interne presentaties. Deze zijn verbonden aan de mini-cursussen ‘solistengroep’, ‘duettengroep’ en het ‘moederdagconcert‘.

De leerlingenuitvoeringen en presentaties voor seizoen 2017-2018 staan als volgt gepland:

 • Zondagmiddag 17-12-2017 – Reguliere Leerlingenuitvoering
  Podium Grounds (Volwassenen en kinderen t/m 13 jaar)
 • Zondagmiddag 24-12-2017 – Interne presentatie ‘Mini-cursus – Solistengroep’
 • Zondagmiddag 11-02-2018 – Jong Talent Presentatie – Podium Grounds
  (Studenten Oriëntatieopleiding Musical en kinderen vanaf 14 jaar)
 • Zondagmiddag 13-05-2018 – Interne presentatie ‘Moederdagconcert’
 • Zondagmiddag 27-05-2018 – Reguliere Leerlingenuitvoering
  Podium Grounds (Volwassenen en kinderen t/m 13 jaar)
 • Zondagmiddag 24-06-2018 – Interne Presentatie – Mini-cursus ‘Duettengroep’

Familie, vrienden en bekenden zijn op deze middagen van harte welkom hun favorieten te komen steunen en bewonderen. We vragen aan het publiek hiervoor een bijdrage van € 10,- per persoon.

Wil je een impressie van een van de eerdere leerlingenuitvoeringen of presentaties? Neem eens een kijkje in ons foto-archief.