Zangtechniek II

Tijdens deze lessen zullen de vaardigheden waarmee je kennis hebt gemaakt tijdens Zangtechniek I worden uitgebreid. Dit doen we door middel van verdiepende en verfijnde oefeningen.

In deze lessen wordt tijdens het gebruik van zangtechnische oefeningen gewerkt met (meerstemmig) liedmateriaal uit verschillende muzikale stijlen. Denk hierbij o.a. aan pop, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek, R&B, smartlap etc.

Tijdens de lessen ‘Zangtechniek II’ zing je in groepsverband maar tijdens iedere les zijn er ook solo-oefeningen waarbij je persoonlijke coaching krijgt.

Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die al over enig begrip en toepassingsvaardigheden op het gebied van zangtechniek beschikken maar deze willen verfijnen om zo een nog betere controle te krijgen.

Instromen bij de cursus Zangtechniek II , zonder eerst de cursus Zangtechniek I te hebben gedaan, is soms mogelijk. Dit kan het geval zijn wanneer je elders al enige zangervaring en basistechnieken hebt opgedaan. In dat geval doe je eerst een  Individuele proefles

De cursus wordt afgesloten met een leerlingenuitvoering in ‘Podium Grounds’ waarin je samen met je medecursisten een meerstemmige lesmedley ten gehore brengt.

Er wordt gewerkt aan:

  • Onsets/Offsets
  • Stemplooimassa
  • Valse Stemplooien
  • Liften en verlagen van het strottenhoofd
  • Kantelen van het schildkraakbeen
  • Bedienen van het velum
  • Genasaleerde Twang
  • Beheersing en toepassing van de tong

* Let op:  In de afgelopen jaren is gebleken dat de cursussen Zangtechniek I en Zangtechniek II erg populair zijn en snel vol stromen. Cursisten die op de wachtlijst belanden zijn eerder regel dan uitzondering. Er kunnen maximaal 15 personen meezingen dus wacht niet te lang met het reserveren van een plek.


Praktische Informatie

KLIK HIERONDER VOOR HET VOLLEDIGE LESDATA-OVERZICHT VAN

ZANGTECHNIEK II – MAANDAG – NAJAAR 2018
ZANGTECHNIEK II – MAANDAG – VOORJAAR 2019

Lesdag
Maandag
Lesdata
Lesblok I - 17-09-2018 t/m 16-12-2018
Lesblok II - 04-03-2019 t/m 02-06-2019
Lestijden
Lesblok I - 20.40-21.40 uur
Lesblok II - 19.30-20.30 uur
Aantal lessen
12
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
5 - 15
Kosten
€ 155,- (per lesblok)

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.