Anke Taheij

Anke is zangeres en zangdocente.
Anke komt uit een muzikaal gezin en naast het spelen van dwarsfluit en saxofoon bij orkesten, kwam daar op haar 15e ook zangles bij.

Na diverse zangdocenten en verschillende koren en verenigingen, van klassiek tot musical, heeft Anke de driejarige opleiding gevolgd aan het Universal Voice Instituut van Alberto ter Doest in Amsterdam.

Na het behalen van het diploma Universal Voice Master Teacher is zij aan de slag gegaan met het geven van zanglessen en het begeleiden van musicalgroepen.

Naast haar werk als zangdocent is Anke ook werkzaam als arbeidspsycholoog.


Anke geeft binnen Zangschool Rotterdam les aan:

  • Individuele lessen Zangtechniek kinderen
  • Individuele lessen Zangtechniek volwassenen

Anke over het vak:’Zingen draait voor mij om plezier en persoonlijke groei, dus ik vind het belangrijk dat je volledig jezelf mag zijn en zelf bepaalt wat je wilt leren tijdens de les. Ik sta voor zingen in een veilige omgeving waar je je op gemak voelt en fouten durft te maken. Of je nu droomt van het zingen van je favoriete liedjes, het ontwikkelen van je stem, meer zelfvertrouwen wilt ervaren of gewoon wilt genieten van (samen) muziek maken. Ik help je graag met gemak en vertrouwen de klank maken die jij wil en daarnaast geniet ik er enorm van om mijn vocale fascinatie en passie te delen met zoveel mogelijk mede-zangers.’

Anke Taheij
Zangles Rotterdam, Zangles Kinderen Rotterdam, Zangles Volwassenen Rotterdam