GEBRUIKSAANWIJZING OEFENINGEN

 

OEFENINGEN

Samen met onze partner Universal Voice Amsterdam bieden we je de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreide bibliotheek met oefeningen.
Hierdoor kun je overal oefenen en ga je snel vooruit.
Waarom? Omdat we je hele efficiënte oefeningen geven die alleen op jouw vocale doel van toepassing zijn.

Als je technisch snel vooruit wilt gaan is het noodzakelijk dat je regelmatig oefent maar vooral ook efficiënt oefent. Vergelijk het met naar de sportschool gaan. Denk hierbij al snel aan drie maanden twee keer 15 minuten per dag 5 keer je oefeningen doen voor verbetering.

Uiteraard is dit niet verplicht. Jij bepaalt zelf hoe veel je wil/kunt oefenen. Hoe meer en hoe efficiënter je oefent, hoe sneller je vooruitgang boekt.  Lukt dit niet dan gaan we in de lessen gewoon verder waar je in je ontwikkeling bent gebleven en zijn we niet boos.


GEBRUIKSAANWIJZING OEFENINGEN

1. Ga naar www.universalvoice.nl en scroll op de pagina door naar ‘UNIVERSAL VOICE PORTAAL’.

2. Maak een account aan en sluit een abonnement af.
Gebruik hierbij de volgende docentcode: MZ2021UV1

3. Na het afsluiten van je abonnement stuur je een email naar info@zangschoolrotterdam.nl
om te laten weten dat je een abonnement hebt afgesloten.

4. We sturen je een uitnodiging voor je oefenomgeving.  Accepteer deze link als ‘student’ (let op dat je hem niet accepteert als ‘docent’)

* Let op: Laat het ons weten als je je abonnement hebt afgesloten onder een ander e-mailadres dan het e-mailadres wat bij ons bekend is.

5. Je oefeningen kun je terug zien in een online omgeving.
Als je hier een app van wilt maken op je telefoon dan kan dat met de meeste telefoons. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van je telefoon.

6. Je oefeningen zullen of tijdens de eerste les of tijdens de eerstvolgende les worden ingevuld.

  • Let op: oefeningen worden uitsluitend tijdens de les(sen) ingevuld.

* Tip: Als je snel aan de slag wilt zorg dan dat je voor aanvang van je eerste les al je abonnement hebt afgesloten. Je docent kan dan meteen de eerste les je persoonlijke oefeningen toevoegen en dan hoef je niet te wachten tot een volgende les