Vind jij zingen het allerleukste wat er bestaat? Droom je ervan om op het podium te staan in een Musical of een Muziektheaterproductie? Wil je onderzoeken of je in de toekomst van zingen, en acteren je beroep wilt maken en of je hiervoor voldoende ontwikkelingsmogelijkheden hebt?

Daar wil je dan natuurlijk zo vroeg mogelijk mee beginnen en je daar professioneel op voorbereiden. Ter ondersteuning van je ontwikkeling biedt Zangschool Rotterdam je daarom een veelzijdige en uitgebreide parttime ‘Orientatieopleiding Musical – en Muziektheater’ aan.

Je kunt je nu alvast opgeven voor de auditie van seizoen 2020-2021.
De aankomende auditie staat gepland op

Zondag 13 september 2020

Vraag hiervoor het auditie-formulier onderaan de pagina aan.

Inhoud Auditie

  • Tijdens de auditie zal er een (dag)deel zowel individueel als in groepsverband met je worden gewerkt aan Zang, Spel, Integratie en Ensemble.
  • Naast het praktische gedeelte van de auditie behoort een motivatiegesprek tot de auditieprocedure.
  • Voor de auditie bereid je twee solonummers voor uit het musical en/of muziektheaterrepertoire. (dus geen pop, jazz etc). Zorgt dat dit twee contrasterende (verschillend in stijl, tempo, inhoudelijk verhaal etc.) nummers zijn. Je kunt deze nummers tijdens je auditie uit het hoofd zingen en presenteren. * Tip: Kies liever twee nummers die je goed beheerst dan nummers die je graag zou willen zingen maar nog niet voldoende beheerst.
  • Van de door jou gekozen solonummers breng je tijdens je auditie zowel (aan elkaar geplakte) bladmuziek mee als een goede orkestband die via blootooth is af te spelen. Zowel de bladmuziek als de orkestbanden stuur je ook van tevoren digitaal naar ons toe via email info@zangschoolrotterdam.nl
    Aan de auditie zijn eenmalig kosten verbonden. Deze kosten zijn voor het seizoen 2020-2021 vastgesteld op € 55,-. Dit bedrag dient twee dagen voor de auditie-dag per bankgiro te zijn voldaan. De factuur ontvang je na betaling op de dag van je auditie.
  • Wanneer je de auditie hebt gehaald en bent toegelaten tot de opleiding dien je een inschrijvingsformulier te ondertekenen waarin je verklaard akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de Orientatieopleiding. Zowel het inschrijvingsformulier als de Algemene Voorwaarden worden automatisch naar je toegestuurd na het behalen van de auditie.

Meer weten?

Kijk op musicalopleiding voor alle verdere praktische en inhoudelijke informatie over de opleiding.

Auditieformulier aanvragen