Actievoorwaarden bij Winacties

1. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Zangschool Rotterdam.

2. Deze winactie is uitgeschreven door Zangschool Rotterdam gevestigd op Mathenesserdijk 418 D-J-K, 3026 GV te Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder bedrijfsnummer 53064615. Op de winactie zijn de op deze pagina beschreven actievoorwaarden van toepassing.

3. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats na het bedenken van een onderschrift bij de foto en na het sturen van een email naar info@zangschoolrotterdam.nl met de gevraagde gegevens over de voorkeursdata voor het volgen van de te volgen workshop.

4. Het is iedere deelnemer toegestaan meerdere reacties onder een foto te plaatsen. Er is echter maximaal één lesplek mee te winnen.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van iedere actie staat apart aangegeven in de beschrijving van de desbetreffende winactie. Er zijn 4 winacties per seizoen.

7. Winnaars worden uiterlijk 3 dagen na de sluitingsdatum van de winactie bekendgemaakt op de facebookpagina van Zangschool Rotterdam. Tevens ontvangen de winnaars een uitnodiging per e-mail voor het gratis bijwonen van een kennismakingsworkshop op een door Zangschool Rotterdam vastgestelde datum en tijd. Dit op basis van de opgegeven voorkeursdata van de winnaar. Indien je als winnaar onverhoopt toch  niet kunt deelnemen op de door Zangschool Rotterdam vastgestelde datum vervalt de lesplek en is deze niet overdraagbaar naar een andere cursus of winactie.

8. Om deel te kunnen nemen aan de winactie ben je 18 jaar of ouder. Iedereen jonger dan 18 jaar is uitgesloten van deelname.

9. De trekking van de winnaars vindt plaats op willekeurig en onpartijdige basis. Hoe origineler de onderschriften bij de foto’s hoe meer kans je maakt op een gratis lesplek.

10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, goederen of deelname bij andere cursussen, lessen en workshops van Zangschool Rotterdam.

12.  Het is toegestaan je gewonnen lesplek cadeau te doen aan iemand anders. Voorwaarde is dat deze persoon een e-mail stuurt naar info@zangschoolrotterdam.nl met de volgende gegevens:
– De naam van wie hij het cadeau (de gewonnen lesplek) heeft ontvangen
– De dagen die zijn voorkeur hebben voor het volgen van de workshop

13. De persoonsgegevens die je n.a.v. deze winactie aan ons doorgeeft worden niet verstrekt aan derden. Na deelname aan de winactie ontvang je een aantal maal per seizoen een nieuwsbrief met tips en lopende acties. Het is uiteraard mogelijk om je af te melden voor deze nieuwsbrief door op de afmeldlink te klikken die onderaan iedere nieuwsbrief staat.

14. Deelnemers die zich niet houden aan bovenstaande voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.