Masterclass Solo Zingen

Heb je altijd al ‘dat speciale nummer’ eens willen zingen? Is er een speciaal lied waar je nou eindelijk wel eens je tanden in wilt zetten? In dat geval is de ‘Masterclass’ iets voor jou!

Tijdens drie lessen van 2 uur werk je samen met anderen aan een solo van jouw keuze. Je werkt zowel aan techniek als aan interpretatie en deze zijn afgestemd op het nummer van jouw keuze.

En mocht je niet weten welk nummer je wilt zingen maar wil je wel graag solo zingen? Geen nood: De docent zoekt in dat geval samen met jou naar een geschikte solo.

De groep wordt bewust klein gehouden (maximaal 6 personen) zodat je alle aandacht krijgt die er nodig is. Je krijgt ruim voldoende aandacht en leert in deze les niet alleen zelfstandig maar ook van de ontwikkeling van anderen.

 


Praktische informatie

Aantal lessen
3
Leduur
120 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4 - 6
Kosten
€ 105,-
Cursusdata en tijden
Zaterdag - 13.00-15.00 uur
16-02, 23-02 en 09-03-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.