Skyline Sisters – Close Harmony

Deze mini-cursus Skyline Sisters – Close Harmony is georganiseerd in samenwerking met het Grote Skyline Sisters Close Harmony Koor. Je volgt vijf lessen zangtechniek bij Zangschool Rotterdam en zingt twee repetities mee met de Skyline Sisters. 

Deze laagdrempelige cursus is bedoel voor vrouwen die het leuk vinden om te ervaren hoe het is om te zingen met zo’n grote koor en de kick die dat geeft. Ervaring in zingen is niet verplicht maar het wel belangrijk dat je je eigen partij kunt houden in een meerstemmige setting.

Tijdens de zangtechnieklessen leer je enkele basisvaardigheden over ademtechniek, body-support en klankkleur en over de specifieke close-harmony klank;

Bij het zingen van Close Harmony en Barbershop liggen de verschillende stemmen – die allemaal even belangrijk zijn – dicht bij elkaar. De klankwerking kan hierdoor zwoel zijn en de ritmiek en harmonie heeft een meeslepend effect op zowel de zanger als de luisteraar. De typische harmonieën worden gekenmerkt door een voortdurende beweging.

Tijdens deze cursus zing je vooral lekker veel samen en ga je direct aan de slag met aansprekend materiaal uit de lange Close Harmony en Barbershop-traditie.

En wie weet je dat je na deze mini-cursus zo  smaak te pakken hebt dat je je definitief aanmeldt bij de Skyline Sisters Dit behoort namelijk tot de mogelijkheid.

* Let op:
Deze cursus is alleen bedoeld voor vrouwen
Tijdens de lesdata met een * zing je mee met het grote koor. Deze repetities worden gehouden in Melanchton Schiebroek, van Bijnkershoekweg 97, Rotterdam van 19.30-22.00 uur op maandagavond.

De overige data vinden plaats in Zangschool Rotterdam


Praktische informatie

Aantal lessen
7
Lesdag
Maandag
Lestijd
20.40-21.40 uur
Lesdata
06-05, 13-05, 20-05*, 27-05, 03-06 , 17-06 en 24-06-2019*
Docent
Tom Verburg
Kosten
€ 75,-
Aantal deelnemers
2-15

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.