New Wave

New Wave

New-Wavers worden rond 1980 gezien als de opvolgers van de Punk maar minder opstandig. De muziek van deze sub-cultuur, die diverse genres omvat, was weliswaar donker en meeslepend maar ook traditioneel en minder agressief.

Het hoogtepunt van de New-Wave vond zowel plaats in Engeland als in New York. Daar ontstonden veel van deze gothic-achtige bands. Vaak gekleed in strakke zwarte pakken met een korte stropdas en zwart geverfd haar.


WAT GA JE DOEN?

In deze mini-cursus ga je direct meerstemmig aan de slag met een medley van grote New-Wave-hits van bands als Blondie, Elvis Costello, Talking Heads, The Jam, The Police en The Pretenders.


WAT MOET JE KUNNEN?

De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring in zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marco Hoving
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Donderdag - 19.30-20.30 uur
20-06, 27-06, 04-07, 11-07 en 18-07-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.