Mozart

'Meet Mozart'

Wonderkind Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) is een van de grootste componisten uit het klassieke tijdperk. Al op 5 – jarige leeftijd componeerde hij zijn eerste werk. Op 7-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste en drie jaar durende Europese concerttour langs koningshuizen en grote concertzalen.

Zijn muzikale stijl is zowel toegankelijk voor het grote publiek, down to earth en energiek als ingenieus, spiritueel en subtiel.


WAT GA JE DOEN?

In deze mini-cursus ga je direct meerstemmig aan de slag met een medley van toegankelijke Mozart-stukken als Ave Verum Corpus, Das klinget so herlich, La ci darem la mano, Ridente la calma, Luci care, luci belle, Die Zufriedenheit, Der Zauberer, Die Verschweigung, Sie ist dahin, Lieber Freistädtler, lieber Gaulimauli.


WAT MOET JE KUNNEN?

De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring in zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Woensdag - 20.40-21.40 uur
27-03, 03-04, 10-04, 17-04 en 24-04-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.