James Bond

'Shaken not stirred' with James Bond

‘My name is Bond, James Bond’, is waarschijnlijk een van de meest bekende uitspraken van de door Ian Fleming fictieve gecreëerde personage en geheim agent 007.

Met een ‘License to kill’ en als spion in dienst van het Verenigd Koninkrijk verscheen James Bond in een indrukwekkend aantal speelfilms. ‘Dr. No’ in 1962 was hierbij de eerste speelfilm en ‘Spectre’ uit 2015 – tot nu toe – de laatste.

Even zo bekend als de films is het muzikale en jazzy ‘James Bond Theme’ met zijn spannende stijgende en dalende kleine secundes. Het verschijnt altijd samen met een titelsong behorende bij elke nieuwe Bond-film: Meestal gezongen en geschreven door een op dat moment bekende zanger of band.


WAT GA JE DOEN?

Je gaat direct meerstemmig aan de slag met een medley van grote James Bond Songs als Goldfinger, You only live twice, Diamond’s are forever, Live and let die, From Russia with love, For your eyes only, All time high, The living daylights, A view to a kill, Die another day, Skyfall en Writing’s on the wall.


WAT MOET JE KUNNEN?

De nadruk in deze cursus ligt op lekker samen en meerstemmig zingen. Ervaring is zingen is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Redelijk toonvast zijn is wel noodzakelijk.

  • Tip: Weet je niet zeker of je dit kunt vraag dan eerst een individuele proefles aan zodat we je kunnen helpen met een passend advies.

Praktische informatie

Aantal lessen
5
Lesduur
60 min.
Docent
Marga Zwirs
Aantal deelnemers
4 - 15
Kosten
€ 75,-
Cursusdata en tijden
Woensdag - 19.30-20.30 uur
12-06, 26-06, 03-07, 10-07 en 17-07-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.