EVT-Voorbereiding CFP

ESTILL VOICE TRAINING GEEFT JE VOLLEDIG INZICHT EN CONTROLE IN - EN OVER JE STEM

Tijdens deze lessen werk je aan het volmaken en het tot in de puntjes beheersen van ‘The Figures’ uit Level I en ‘The Recipies’ uit Level II .

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierin volledig centraal. Gedurende de lessen werk je onder begeleiding toe naar het eerste officiële CFP-Examen van Estill Voice International; het zogenaamde Certificate of Figure Proficiency en je leert werken met het Voiceprint-programma.

Je daadwerkelijke examen zal onder begeleiding, individueel en op een later moment worden afgesproken bij een geregistreerd CCI. Wanneer deze zijn goedkeuring geeft heb je de mogelijkheid om jezelf te laten registreren op de officiële site van Estill Voice International tegen betaling van de Amerikaanse registratiekosten.

Tijdens deze lessen krijg je regelmatig huiswerk en praktische oefeningen mee dus hou hiermee rekening bij de planning van je agenda. Het oefenen en vervolmaken van alle vocale onderdelen vraagt veel studie, discipline en toewijding.

Na het behalen van het CFP ben je bevoegd deze titel te vermelden in je curriculum vitae, op je website etc. en ligt tevens de weg voor je open om door te studeren voor de Phase 1 en de Phase 2 en uiteindelijk voor de titel CMT (Certified Master Teacher) .

Voor wie?

Iedereen die zijn Certificate of Figure Proficiency (CFP) wil behalen.

Instroomniveau

Iedereen die een volledige Level I & II heeft gevolgd bij een officieel geregistreerde CCI (Certified Course Instructor) en blijk geeft van voldoende vocale vaardigheden en mogelijkheden. We raden je aan om eerst zelfs tweemaal zowel Level I als Level II te volgen bij een CCI alvorens je je inschrijft voor de voorbereiding op je CFP.


Praktische informatie

Aantal lessen
8 x 2 uur = 16 uur
Aantal deelnemers
Individueel
Docent
Marcello Zempt
Cursusprijs
Op aanvraag
Lesdag en tijd
Op afspraak

Let op:
* Lesboeken EVT Level I en II zijn nodig bij deze lessen. Beide eventueel extra te bestellen. (Level I = € 30,- en Level II = € 20,-)

* Het computerprogramma ‘Voiceprint Plus’ is nodig bij deze lessen en deze is te bestellen bij Estill Voice International: https://www.estillvoice.com/products/

De kosten voor de downloadversie bedragen € 64,-

* Het is verplicht je te registreren op de officiële site van Estill Voice International wanneer je deel wilt nemen aan het CFP-Examen. Hieraan zijn kosten verbonden.

* Kosten voor het examen bij een CCI zijn niet inbegrepen en deze kunnen per CCI verschillen.

* Indien je wel beschikt over het officiële certificaat voor Level I & II maar nooit eerder een EVT-Cursus hebt gevolgd bij Zangschool Rotterdam doe je eerst een individuele introductie-les om je niveau en je mogelijkheden in kaart te brengen. De duur van deze introductie-les is 1,5 uur en kost € 85,- (inclusief 21 % Btw. en koffie/thee)


Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets.

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Na je inschrijving ontvang je inlogcodes waarmee je online kunt boeken.
Pas wanneer je hebt geboekt is je inschrijving definitief.