EVT-Oefengroep II

Tijdens deze cursus ligt de nadruk op het kunnen toepassen van alle losse bouwstenen in bepaalde klankrecepten (‘The Recipies’). De ontwikkeling van ieders persoonlijke vaardigheden staat hierin centraal.

Alle bouwstenen waar je tijdens de basiscursus mee kennis hebt gemaakt en die je op een basisniveau beheerst, worden tijdens deze cursus herhaald, verdiept en gemixt tot een aantal karakteristieke klankkwaliteiten. Je leert ze correct uitvoeren  maar ook integreren en toepassen op bestaand materiaal.

Het leerzame en leuke is dus dat je je stem leert gebruiken in zeer uiteenlopende muzikale genres en stijlen. Voor sprekers en logopedisten bestaat de mogelijkheid dit te doen aan de hand van een spreektekst of een casus. Naast het praktisch oefenen van deze klankkwaliteiten worden ze eveneens verduidelijk aan de hand van inzichtelijke anatomische uitleg.

Aan het einde van deze cursus ben je in staat om vrijer te kunnen spreken en zingen in verschillende muzikale stijlen en genres. Je bent tevens in staat je stem op een flexibelere manier te kunnen inzetten al naar gelang jouw persoonlijke smaak of voorkeur. Datgene wat je innerlijk hoort hoeft niet langer onderhevig te zijn aan enige vorm van technische concessie. Je bent hierdoor vele malen vrijer in je vocale keuzes.

Voor wie?

  • Iedereen die zijn basiskennis over de anatomie van het stemapparaat wil uitbreiden en op een verdiepend niveau wil leren toepassen.
  • Iedereen die geïnteresseerd is in de verbetering en de uitbreiding van zijn spreek – en/of zangstem en hier actief mee aan de slag wil.
  • Iedereen die een uitgebreidere zekerheid en controle wil over zijn stemgebruik
  • Iedereen die de mogelijkheden van zijn stem wil leren ontdekken, vergroten, uitbreiden en toepassen in zeer uiteenlopende muzikale stijlen en genres.
  • Zangers, zangdocenten, koordirigenten, logopedisten, acteurs, regisseur, speldocenten, leerkrachten en alle andere actieve beroepsmatige sprekers

Instroomniveau

Toegankelijk voor alle leerniveaus van amateur tot (semi)professional en van student in opleiding tot afgestudeerden. Je hebt hierbij eerder tenminste een Level I&II-Course gevolgd bij een geregistreerd CCI.


Praktische informatie

Aantal lessen
8 x 2 uur = 16 uur
Aantal deelnemers
4 - 10
Docent
Marga Zwirs
Kosten
€ 350,- (inclusief 21 % btw. en koffie/thee)
* Kosten Lesboek EVT-Level II: € 30,-
* Betalen in 2 termijnen is mogelijk
Lesdag en tijd
Donderdag - 19.30-21.30 uur
Lesdata
10-01-2019
17-01-2019
24-01-2019
31-01-2019
07-02-2019
14-02-2019
21-02-2019
07-03-2019

Inschrijven

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je de cursus online hebt geboekt en betaald via je persoonlijke account is je inschrijving definitief.