Zomerzangweek

Voor alle kinderen die zo van zingen houden en niet kunnen wachten tot de reguliere lessen in september weer van start gaan, organiseert Zangschool Rotterdam de ‘Zomerzangweek’.

De ‘Zomerzangweek’ vindt traditiegetrouw plaats in de laatste week van de zomervakantie. Lekker een hele week iedere middag zingen van maandag tot en met vrijdag. De week wordt afgesloten met een presentatie voor de vaders, moeders, opa’s en oma’s en natuurlijk kunnen er dan ook ter herinnering een paar mooie foto’s en video’s gemaakt worden voor het zomer-fotoalbum.

Iedere middag beginnen we met een warming-up om je stem en je lichaam ‘wakker’ te maken. Daarna zingen we verschillende (meerstemmige) liedjes uit verschillende stijlen. Je oefent hoe je met verschillende stemmen en toonhoogtes toch mooi samen kunt klinken – harmonisch bewustzijn. We werken aan een gezond gebruik van je stem en je lichaam – zang-technische vaardigheden.

Ook ga je ontdekken welke verschillende klanken je allemaal kunt maken met je stem. Zowel in de groeps-samenzang als in je eentje – Klankkleur

Tijdens het eindoptreden zing je mee in een aantal groepsstukken maar zing je ook een stukje solo.


Praktische informatie

Data
Maandag 20-08-2018 t/m Vrijdag 24-08-2018
Tijden
14.00-17.00 uur
Aantal kinderen
5 - 12
Kosten
€ 145,-
Docent

Schrijf je direct en vrijblijvend in voor de zomerzangweek

Maak je geen zorgen: Je inschrijving is bij ons altijd vrijblijvend. Het toesturen van je gegevens in dit formulier verplicht je dus tot niets. Pas wanneer je akkoord bent met het ontvangen van een factuur en deze hebt betaald is je inschrijving definitief.