Contact

Locatie

Zangschool Rotterdam
Mathenesserdijk 418 D-J-K (In ‘De Fabriek van Delfshaven’)
3026 GV Rotterdam
E-mail: info@zangschoolrotterdam.nl
Telefoon: 06-46 595 866

* Let op: In verband met de vele lessen zijn we telefonisch niet altijd direct bereikbaar. Een e-mail sturen werkt het snelst want de mail wordt meerdere malen per dag gelezen. We streven ernaar je uiterlijk binnen 48 uur te antwoorden. Tijdens de schoolvakanties wordt de mail onregelmatig gelezen en zal antwoord langer op zich laten wachten. Wij danken je in dat geval alvast voor je geduld. Wil je toch liever bellen doe dit dan het best op maandag, dinsdag of donderdag tussen 10.00-17..00 uur.

Zangschool Rotterdam staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder bedrijfsnummer 53064615.


Openbaar vervoer

Neem tram 4, tram 8 of de Metro en stap uit bij halte Delfshaven. Je staat nu op de Schiedamseweg. Loop een klein stukje richting het water en de lage Erfbrug. Op de hoek bij het water en de brug zie je een restaurant met een bruine luifel waarop de naam ‘Soif’ staat.

Sla nu linksaf de Mathenesserdijk in. Zangschool Rotterdam bevindt zich vrij snel aan je rechterhand, ook te herkennen aan de stickers met ons logo op de ramen.

* Let op: ‘De Fabriek van Delfshaven’ heeft twee ingangen namelijk een grote centrale ingang en een wat kleinere ingang rechts daarvan. Zangschool Rotterdam bevindt zich achter de kleinere ingang.


Stel je vraag